Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#تعمیر

من ی ذهنمو درگیر کرده، اگه ما ماشین لیز کنیم درحقیقت داریم افت قیمت ماشین رو میدیم، حالا اگه تصادف کنیم و بیمه هم تمام کمال هزینه های مارو بده و ما ماشینو کامل تعمیر کنیم، بعد برگردونیم شرکت جریمه نمیشیم؟ منظور اینکه به هر حال با کارفکسی که ما گذاشتیم تو ماشین عملا افت بیشتری تحمیل کردیم، افتی که ما پولشو ندادیم حالا میخواستم بدونم این چجوریه قضیه اش
2021-09-17 23:52:00 #Montreal [میخواستم بدونم] ماشین

، ماشین تصادفی رو میشه فروخت؟ ? البته کاملا تعمیر شده و کلی چیزای اضافه هم داره
2021-09-26 20:28:00 #Toronto [ماشین] ماشین

ان، از ی که تجربه لیزکردن ماشین دارن، من برای اولین بار هست که ماشین لیز کردم و اون رو از طریق لیز ترانسفر گرفتم با توجه به اینکه حدود یکسال از لیزماشین باقی مونده و یکماه دیگه گارانتی ماشین تمام میشه، آیا نکات خاصی هست که باید انجام بشه که موقع تحویل ماشین دردسری ایجاد نشه؟ تعمیرات دوره ای الزامی هست که باید ببرم انجام بشه؟ روغن ماشین رو فقط من تعویض کردم تاحالا و مورد خاصی ندیدم که انجام بدم آیا لازم هست دفترچه تعمیرات رو بخونم و در مایلجهای گفته شده کارهای تعمیراتی پیشگیرانه اش رو انجام بدم؟
2021-09-28 13:39:00 #Montreal [ماشین] ماشین

عزیزان بنده یک ماشین دست دوم میخواهم بخرم as is این ماشین چون پلاک نشده نمیشه برد تا تعمیرگاه از طرفی روی قسمت مالکیت رجیسترشن هم اسم خریدار دیگه ای خورده که میگن اسم خواهرم هست و می خواست ماشینو بخره ولی نظرش عوض شد حالا سوال من اینه که ایا قسمت مالک رو میشه خط زد و نوشت یا نه؟
2021-10-03 23:29:00 #Toronto [ماشین دست دوم] ماشین

شبتون بخیر ، من از خدمتتون داشتم ،ماشین من کشکای نیسان هست و سمت راستش رو به دیوار زدم مقداری تو رفته ،اگه کسی رو میشناسن که تعمیرات بدنه انجام میدن و کارشون خوب هست ومنصف هستند لطفا به من معرفی کنند ،ممنونم
2021-10-06 20:36:00 #Montreal [ماشین] ماشین

اگزوز ماشین من به مشکل خورده. تجربه تعمیرگاه رفتن توی مونترال رو ندارم (تازه اومدم) و میدونم که قیمتا خیلی بالاست. اگر تعمیرگاه منصف و منطقی ای رو میشناسید که تجربه مثبتی باهاش داشتین ؟؟
2021-04-25 02:13:14 #Montreal [ماشین] ماشین

تعمیر کار ایرانی میشناسین توی محدوده نزدیک اخوان؟؟؟ ماشین دوستم توی خیابون خراب شده
2020-12-26 10:00:53 #Montreal [ماشین][تعمیرکار][اخوان] ماشین

ایا کسی میتونه یه تعمیرگاه بنز به من معرفی کنه؟ممنون میشم
2020-12-08 08:40:02 #Montreal [تعمیرگاه ][ماشین][تعمیرگاه بنز] ماشین

اگر كسي تعمیركار سيار ماشين سراغ داره ممنون ميشم معرفي كنيد؟
2020-12-01 23:09:05 #Montreal [تعيمركار ][ماشین][ تعمیركار سيار ماشين] ماشین

من گواهینامه گرجستان دارم گواهینامه ایرانیم تا قبل از اومدن آماده نشد کسی اطلاع داره داشتن گواهینامه گرجستان چه تاثیری برای امتحان داره در گرجستان نمیدونستند گواهی اصالت چی هست.
2021-08-28 21:31:00 #Toronto

عزیزان بنده یک ماشین دست دوم میخواهم بخرم as is این ماشین چون پلاک نشده نمیشه برد تا تعمیرگاه از طرفی روی قسمت مالکیت رجیسترشن هم اسم خریدار دیگه ای خورده که میگن اسم خواهرم هست و می خواست ماشینو بخره ولی نظرش عوض شد حالا سوال من اینه که ایا قسمت مالک رو میشه خط زد و نوشت یا نه؟
2021-10-03 23:29:00 #Toronto

من گواهینامه گرجستان دارم گواهینامه ایرانیم تا قبل از اومدن آماده نشد کسی اطلاع داره داشتن گواهینامه گرجستان چه تاثیری برای امتحان داره در گرجستان نمیدونستند گواهی اصالت چی هست.
2021-08-28 21:31:00 #Toronto